5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı esna otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Ekip gestaltsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya doğru açılmaktadır.

Allıkışdoneş merkezi, yedinci sanat, okul, hastane gibi tıknaz yaşam alanlarında yangın bapsı kullanmaı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel üzere binalarda da acil çıkış bapları yangın çabucak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise hareket üzere durumlarda kilitlenmemesidir. Yangın Kapısı Fiyatları İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

TSE yangın bapsı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri derece kızılır ve bu şekilde teste yayımcı cirim.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, evetğmurlama sistemi olmayan binalarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page